Mancare gatita pentru acasa | livrare gratuita |

Inregistrare Logare

Termeni si conditii

Site-ul www.gatesteonline.ro este proprietatea S.C. EKUPPA SRL, fima inregistrata in Bucuresti, Str.Tusnad nr.90, sector 2, cu datele de identificare J40/15248/2015, CUI/CIF: 35332754, numita in continuare EKUPPA SRL.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Politica de protectie a datelor

Toate datele dvs. personale vor fi folosite de www.gatesteonline.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin online. Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau informarea privind promotiile. Operatorul al site-ului www.gatesteonline.ro, nu va face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorul site-ului are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrarea si facturarea. Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Deasemenea clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientii pot comunica informatiile corecte pe email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in cazul in care anumite date personale sunt incorecte.

Accesul la site

Utilizatorii acestui site au acces limitat, in interes personal, pe acest site, in scopurile declarate: magazin online. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, care nu se afla in relatii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor gatesteonline.ro. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale. Pentru o buna functionare, site-ul poate seta cookies.

Exactitatea informatiilor

Informatiile prezente pe acest site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate. Imaginile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ. In cazul in care pozele prezentare pe acest site sunt posesoare de drepturi de autor, va rugam sa ne anuntati.

Reclamatii si politica de returnare

Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Gatesteonline.ro isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul GatesteOnline de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, gatesteonline.ro se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu le revanda catre alt client.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. www.gatesteonline.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, deasemenea isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio notificare in prealabil. Din acest motiv va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comenzi. www.gatesteonline.ro are dreptul de a selecta clientela si de a prioritiza anumite comenzi.

Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si a Consiliului, preparatele pot contine urmatorii alergeni: Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Date identificare firma

S.C. EKUPPA SRL
Str.Tusnad nr.90, sector 2, Bucuresti
Nr.ord.reg.com/an: J40/15248/2015
CUI: 35332754
IBAN: RO57 BRDE426 SV76029314260
Banca: BRD – Groupe Société GénéraleCapital social: 200 lei

Utilizarea acestui magazin virtual implica acordul in totalitate asupra termenilor si conditiilor specificate mai sus

GaTeSte OnLiNe 2017

Top Desktop version